Si të hapni një llogari tregtare në OctaFX
Udhëzues

Si të hapni një llogari tregtare në OctaFX

Hapja e një llogarie me ne është një proces pa probleme, që përfshin vetëm disa hapa. Së pari, ne do t'ju bëjmë të filloni me një llogari reale ose demo përpara se të filloni të tregtoni. Ne do të mbulojmë gjithashtu faktorë të tjerë për të cilët duhet të jeni të vetëdijshëm përpara se të tregtoni.
Si të tregtoni CFD në OctaFX
Udhëzues

Si të tregtoni CFD në OctaFX

Duke qenë një nga produktet financiare me rritje më të shpejtë në treg, CFD-të e Indeksit paraqesin një mundësi unike për të përfituar nga luhatjet e tregut të aksioneve, së bashku me sigurimin e levave të larta dhe orar fleksibël të tregtimit. Në rast se tashmë jeni njohur me tregtimin në Forex, mund të gjeni se indekset janë një treg interesant për t'u eksploruar. Ndërsa bazohen në parime të ngjashme, CFD-të e indeksit ndryshojnë nga tregtimi i monedhës në disa aspekte. Më poshtë do të gjeni të gjithë informacionin që ju nevojitet për të filluar tregtimin e CFD-ve.
Si të përdorni Raportet e Tregut Autochartist me OctaFX
Udhëzues

Si të përdorni Raportet e Tregut Autochartist me OctaFX

Raportet e Tregut Autochartist ofrojnë një pasqyrë të qartë të tendencave aktuale në instrumentet më të njohura të tregtimit. Të dorëzuara në kutinë tuaj hyrëse në fillim të çdo sesioni tregtar, raportet mund të sugjerojnë se cilën tregti duhet të futni më pas ose nëse strategjia juaj aktuale ka nevojë për një rregullim. Për më tepër, ai siguron përfitime të konsiderueshme të kursimit të kohës në analizimin e grafikëve. Çdo raport i tregut përbëhet nga tre seksione kryesore: