Bonusi i depozitës OctaFX - Deri në 50% për çdo depozitë

Bonusi i depozitës OctaFX - Deri në 50% për çdo depozitë
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 50% bonus për çdo depozitë


Bonusi i depozitës OctaFx 50%.

Merrni 50% bonus për çdo depozitë në llogaritë MT4, MT5 dhe cTrader .

Në dispozicion për kohë të pakufizuara për çdo depozitë të mëvonshme.

Shuma e bonusit Deri në 50% për çdo depozitë
Platformat e Tregtisë MT4, MT5 dhe cTrader
Në dispozicion për Të gjithë tregtarët e OctaFX
Tërheqja e bonusit Në dispozicion pas tregtimit të pjesëve të kërkuara

Kushtet e Tërheqjes

Kërkohet të tregtoni (shuma e bonusit)/2 (shuma e bonusit e ndarë me dy) lote standarde për të qenë në gjendje të tërhiqni një bonus.

Llogaritja e volumit fillon nga bonusi i parë dhe vazhdon me radhë.

Kjo do të thotë që ju nuk mund të tërhiqni bonuset e mëvonshme përpara se të tregtoni vëllimin e kërkuar për bonusin e parë, e kështu me radhë.

Llogaritja e volumit fillon që nga momenti kur kërkohet bonusi.

Vëllimi për çdo depozitë llogaritet veçmas.

P.sh. Ju keni bërë një depozitë 100 dollarë të hënën dhe keni filluar të tregtoni. Të mërkurën keni kërkuar bonus prej 50 dollarësh. Llogaritja e vëllimit për bonusin tuaj fillon nga e mërkura, çdo vëllim i tregtuar para të mërkurës nuk do të përfshihet. Këshillohet që të kërkoni një bonus menjëherë pasi depozita juaj të kreditohet në llogarinë tuaj tregtare.


Si të merrni 50% bonus depozite


1. Hapni një llogari

Shkoni në OctaFX.com dhe hapni një llogari të vërtetë tregtare.
Bonusi i depozitës OctaFX - Deri në 50% për çdo depozitë

Zgjidhni një lloj llogarie që i përshtatet stilit tuaj të tregtimit. (MT4, MT5 ose cTrader)

 • MT4: për investime të vogla
 • MT5: për diferencat më të ulëta dhe më pak kosto tregtare
 • ECN: për më shumë transparencë në çmim


2. Bëni një depozitë

Shtoni të paktën 50 dollarë në llogarinë tuaj tregtare duke përdorur çdo mundësi pagese që ju pëlqen.
Bonusi i depozitës OctaFX - Deri në 50% për çdo depozitë

3. Merrni 50% bonus

Aktivizoni bonusin tuaj falas prej 50% në shumën që depozitoni, nga Portali i Klientit.

Ju mund të zgjidhni shumën e bonusit nga 10%, 30% dhe 50%.


4. Tërheqja e fondit të bonusit

Vazhdoni të tregtoni dhe do të jeni në gjendje të tërhiqni shumën e bonusit.

Ju do të duhet të tregtoni numrin e mëposhtëm të loteve për të tërhequr bonusin tuaj:

Numri standard i lotit = shuma e bonusit në USD / 2

EXP:

Bonusi i depozitës OctaFX - Deri në 50% për çdo depozitëTermat dhe Kushtet

MT4 dhe MT5
 • Bonusi i depozitës mund të kërkohet vetëm nga një klient i verifikuar.
 • Shuma e bonusit në dispozicion është 10% deri në 50% për çdo shumë depozite. Ju gjithashtu mund të kërkoni bonus 100% gjatë periudhave të caktuara të ofertës speciale.
 • Bonuset janë të disponueshme në shumëfish të 10%, kështu që ju mund të kërkoni 10%, 30%, 50% ose 100% në një depozitë, por jo 11%, 25% ose 47%, për shembull.
 • Bonusi nuk mund t'i shtohet depozitave të transfertave të brendshme dhe depozitave nga konkurset/promovimet, etj., përveç nëse përcaktohet ndryshe.
 • Bonusi i depozitës nuk do të kreditohet në rast se marzhi i lirë i llogarisë është më i vogël se shuma e bonusit tuaj.
  Këshillohet që të kërkoni një bonus menjëherë pasi depozita juaj të kreditohet në llogarinë tuaj tregtare.
 • Bonusi do të kreditohet në llogarinë tuaj dhe do të kyçet derisa të plotësohen kërkesat e vëllimit. Pasi të plotësohet vëllimi i kërkuar, bonusi do të zbritet nga MT4 | Kredi MT5 dhe njëkohësisht depozitohet në bilancin tuaj. Operacioni do të përpunohet çdo orë në baza ditore.
 • Bonusi për çdo depozitë konsiderohet bonus i veçantë.
 • Llogaritja e volumit fillon nga bonusi i parë dhe vazhdon me radhë. Kjo do të thotë që ju nuk mund të tërhiqni bonuset e mëvonshme përpara se të tregtoni vëllimin e kërkuar për bonusin e parë, e kështu me radhë. Llogaritja e volumit fillon që nga momenti kur kërkohet bonusi. Vëllimi për çdo depozitë llogaritet veçmas.
  P.sh. Ju keni bërë një depozitë 100 dollarë të hënën dhe keni filluar të tregtoni. Të mërkurën keni kërkuar bonus prej 50 dollarësh. Llogaritja e vëllimit për bonusin tuaj fillon nga e mërkura, çdo vëllim i tregtuar para të mërkurës nuk do të përfshihet. Këshillohet që të kërkoni një bonus menjëherë pasi depozita juaj të kreditohet në llogarinë tuaj tregtare.
 • Bonusi mund të tërhiqet VETËM nëse në momentin e llogaritjes së loteve bonusi është ende i pranishëm në llogari. Nëse një Klient do të kishte tregtuar vëllimin e kërkuar, por bonusi tashmë është anuluar, ai nuk do të shtohej apo kompensohej.
 • Në rast se kapitali i llogarisë suaj bëhet më i vogël se madhësia e bonusit, bonusi do të anulohet.
 • Nëse shuma e fondeve personale të klientit në llogarinë tregtare me tërheqje/transferim të brendshëm bëhet më e vogël ose e barabartë me shumën e bonusit, bonusi(et) do të anulohet duke filluar nga ai i fundit deri në shumën e fondeve personale në një llogari e tillë bëhet më e lartë se shuma e bonusit.
 • Nëse fondet e veta të tregtarëve tërhiqen pasi të jetë kërkuar bonusi, bonusi do të anulohet.
  P.sh. Nëse depozitoni $100 në llogarinë tuaj, merrni $50 bonus dhe më pas tërheqni $100, bonusi do të anulohet. Megjithatë, nëse bëni fitim, mund ta tërhiqni fitimin e bërë në çdo kohë dhe kjo nuk do të ndikojë në bonusin tuaj.
 • Një klient mund të anulojë bonusin e depozitës në çdo kohë. Pasi të anulohet bonusi i depozitës, ai nuk mund të rikthehet.
 • OctaFX mund të refuzojë aplikacionin(et) e bonusit të klientëve në çdo kohë pa njoftim paraprak ose pa dhënë arsye për një vendim të tillë.
 • OctaFX mund të anulojë një bonus klienti në çdo kohë pa njoftim paraprak.
 • Çdo situatë që nuk përshkruhet në këto rregulla do t'i nënshtrohet vendimit të Kompanisë.
 • OctaFX rezervon të drejtën për të ndryshuar, përditësuar ose anuluar këtë promovim me njoftim në lajmet e Kompanisë.

cTregtar
 • Bonusi i depozitës cTrader mund të kërkohet vetëm nga një klient i verifikuar.
 • Klienti mund të kërkojë një bonus depozite për çdo depozitë që bën. Shuma e bonusit në dispozicion është 10% deri në 50% për çdo shumë depozite. Ju gjithashtu mund të kërkoni bonus 100% gjatë periudhave të caktuara të ofertës speciale.
 • "Bonusi total" tregon shumën totale të bonusit në llogarinë e një klienti. Bonusi total përfshin të gjitha bonuset e kërkuara nga klienti për llogarinë tregtare. Bonusi total ndikohet kur një pjesë e bonusit total tërhiqet ose anulohet ose kur bonuse shtesë kreditohen në llogarinë e klientit.
 • "Bonusi aktiv" tregon shumën e bonusit që mund të përdoret për të hapur pozicione duke e shtuar atë në kapitalin e llogarisë. Shuma e bonusit aktiv nuk mund të kalojë 100% të humbjes së fitimit të parealizuar + gjendjen e llogarisë, prandaj kjo vlerë do të luhatet sipas kushteve të jetesës.
 • Bonusi i depozitës cTrader nuk mund të përdoret në vend të, veçmas ose përpara bilancit të llogarisë. Nëse gjendja e llogarisë është zero, do të jetë edhe shuma e bonusit aktiv.
 • Bonusi i depozitës nuk mund të shtohet në depozitat e transfertave të brendshme dhe në depozitat nga konkurset/promovimet, etj., përveç nëse përcaktohet ndryshe.
 • Bonusi i depozitës do t'i shtohet bonusit total në llogarinë tuaj dhe do të mbetet atje derisa të plotësohen kërkesat e vëllimit ose bonusi të anulohet. Pasi të tregtohet vëllimi i kërkuar, bonusi do të tërhiqet nga bonusi total në llogarinë tuaj dhe një shumë e barabartë parash do t'i shtohet bilancit të llogarisë tuaj.
 • Bonusi për çdo depozitë konsiderohet një bonus më vete dhe do të ketë kërkesat e veta të volumit.


Shembuj

Shemb.1: Ju bëni një depozitë prej 1000 USD dhe merrni një bonus prej 500 USD. Gjendja e llogarisë tuaj do të jetë 1000 USD, kapitali 1000+500=1500 USD, bonusi total 500 USD. Për të qenë në gjendje të tërhiqni këtë bonus ju duhet të tregtoni 500/2=250 lote standarde, pa limit kohor. Më vonë ju bëni një depozitë tjetër prej 800 USD në llogarinë tuaj dhe merrni një bonus prej 400 USD. Bilanci juaj do të jetë 1800 (1000 + 800) USD, kapitali do të jetë 2700 (1000+500+800+400) USD, bonusi total do të jetë 900 (500+400) USD. Për të qenë në gjendje të tërhiqni bonusin e dytë, do t'ju duhet të tregtoni lote të tjera standarde 400/2.

Në këtë shembull pasi të tregtoni 250 lotet e para standarde dhe të plotësoni kërkesat e volumit për bonusin e depozitës së parë në llogarinë tuaj, shuma e bonusit (500 USD) do të tërhiqet nga bonusi total, duke e lënë vlerën e tij në 400 (900 -500) USD. . Në të njëjtën kohë, shuma e barabartë e parave (500 USD) do të shtohet në gjendjen e llogarisë suaj.

Shemb.2: Ju bëni depozitë 200 USD dhe merrni bonus 100 USD. Gjendja në llogarinë tuaj do të jetë 200 USD, kapitali 300 USD, Bonusi total 100 USD, Bonusi aktiv 100 USD. Pastaj mbyllni 1 tregti fatkeqe me një humbje prej 110 USD. Gjendja e llogarisë do të jetë 90 USD, bonusi total do të jetë ende 100 USD, por bonusi aktiv do të jetë gjithashtu 90 USD tani, prandaj kapitali do të jetë 180 USD.

Thank you for rating.