OctaFX tërheq - OctaFX Albania - OctaFX Shqipëria

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX


Si të tërhiqni para në OctaFX


Si të tërhiqni para nga llogaria juaj tregtare ose portofoli

E rëndësishme: sipas ligjit, ju mund të tërhiqni para vetëm pasi të keni verifikuar profilin tuaj—kjo kërkohet me ligj.

Hyni në zonën tuaj personale në faqen tonë.

Veprimet e mëtejshme varen nëse dëshironi të tërhiqni para nga Portofoli juaj ose llogaria juaj tregtare.


Nga Portofoli juaj

Shikoni menunë kryesore duke shtypur ikonën në këndin e sipërm djathtas të ekranit. Më pas shtypni Tërhiqe nën bilancin tuaj të portofolit.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX

Nga llogaria juaj tregtare

Zgjidhni llogarinë nga e cila dëshironi të tërheqni para në ekranin kryesor. Më pas shtypni Tërhiqe.

Do të shihni një listë të plotë të opsioneve të pagesës të disponueshme në rajonin tuaj. Zgjidhni atë që ju përshtatet më shumë dhe shtypni Next.

Ne zakonisht përpunojmë kërkesat për tërheqje për 1-3 orë, por varet nga sistemi juaj i pagesave se sa kohë do t'i duhen paratë për të arritur në destinacion.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Kufijtë për tërheqje:

 • Skrill, Perfect Money, Neteller—nga 5 USD (5 EUR), pa kufirin maksimal
 • Bitcoin—nga 0.00096 BTC, pa kufirin maksimal
 • Mastercard—nga 50 USD (50 EUR) ose ekuivalenti në monedhë tjetër
 • Viza - nga 20 USD (20 EUR) ose ekuivalenti në monedhë tjetër
 • Bankat mund të zbatojnë kufijtë e tyre

Më pas futni detajet e kërkuara për mënyrën e zgjedhur të pagesës dhe shtypni Kërkesë. Sigurohuni që të specifikoni monedhën e saktë.

Në hapin e fundit, mund të kontrolloni dy herë nëse i keni futur saktë të gjitha detajet. Kontrolloni ato tërësisht dhe konfirmoni që gjithçka është në rregull duke shtypur sërish Submit.

Përfundimisht, prisni për një njoftim nga ne - ne do t'ju bëjmë të ditur se paratë ju dërgohen me email dhe në një njoftim në Zonën tuaj Personale.

FAQ për tërheqjen


A ngarkoni ndonjë tarifë për depozitat dhe tërheqjet?

OctaFX nuk u ngarkon klientëve të saj asnjë tarifë. Për më tepër, tarifat e depozitimit dhe tërheqjes të aplikuara nga palët e treta (p.sh. Skrill, Neteller, etj) mbulohen gjithashtu nga OctaFX. Megjithatë, ju lutemi kini parasysh se disa tarifa mund të aplikohen në raste të caktuara.


Cila është shuma maksimale për tërheqje/depozita?

OctaFX nuk kufizon shumën që mund të tërhiqni ose depozitoni në llogarinë tuaj. Shuma e depozitës është e pakufizuar dhe shuma e tërheqjes nuk duhet të kalojë marzhin e lirë.

A mund të depozitoj/tërheq disa herë në ditë?

OctaFX nuk kufizon numrin e depozitave dhe kërkesave për tërheqje në ditë. Megjithatë, këshillohet që të depozitohen dhe tërhiqen të gjitha fondet në një kërkesë për të shmangur vonesat e panevojshme në përpunim.


A mund të paraqes një kërkesë për tërheqje nëse kam urdhra/pozita të hapura?

Ju mund të paraqisni një kërkesë për tërheqje nëse keni urdhra/pozita të hapura. Ju lutemi vini re se diferenca e lirë duhet të kalojë shumën që keni kërkuar, përndryshe kërkesa do të refuzohet. Kërkesa për tërheqje nuk do të përpunohet nëse nuk keni fonde të mjaftueshme.

Ku mund ta rishikoj historinë time të depozitave/tërheqjeve?

Ju mund t'i gjeni të gjitha depozitat e mëparshme në Zonën tuaj Personale. Klikoni Historia e depozitave në seksionin "Depozitoni llogarinë time". Historia e tërheqjes është e disponueshme në Zonën tuaj Personale nën opsionin "Tërheqja" në të djathtë.


Si të depozitoni në OctaFX


Si të bëni një depozitë


Fillimi i një depozite

Hapi 1. Hyni në Zonën tuaj Personale dhe shtypni Depozitë.

Butoni Depozita është në krye të menysë kryesore dhe në menynë e djathtë në versionet celulare dhe desktop të faqes sonë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 2. Zgjidhni llogarinë në të cilën dëshironi të bëni një depozitë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Pastaj zgjidhni metodën tuaj të preferuar të transferimit


Depozitimi nga llogaria juaj bankare

Hapi 1. Zgjidhni opsionin e Bankës Lokale ose zgjidhni logon e bankës nëse e shihni.

Vini re se lista e bankave që mund të shihni varet nga rajoni që keni specifikuar gjatë regjistrimit.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 2. Zgjidhni një shabllon ose specifikoni shumën e depozitës.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 3. Nëse nuk e keni bërë këtë në Hapin 1, zgjidhni bankën tuaj.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 4. Më pas, ndiqni udhëzimet.

Ju keni tre mënyra për të bërë një depozitë me transfertë bankare:

Përmes bankingut online:
 1. Hapni aplikacionin ose faqen tuaj të internetit të bankingut në internet.
 2. Bëni një transferim në kredencialet që do të shihni në faqen e depozitave
 3. .Bëni një pamje të ekranit të transaksionit tuaj të përpunuar.

Përmes ATM:
 1. Gjeni ATM-në tuaj më të afërt.
 2. Bëni një depozitë në kredencialet që do të shihni në faqen e depozitave.
 3. Mbani faturën.

Në një degë banke:
 1. Shkoni në degën tuaj më të afërt të bankës.
 2. Kryeni transferimin në kredencialet që do të shihni në faqen e depozitave.
 3. Mbani faturën.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Ju lutemi vini re:
 • Ju do të duhet të mbani kredencialet në dorë kur jeni duke bërë transferimin.
 • •Shuma që keni specifikuar në faqen tonë duhet të përputhet me shumën e transferimit.

Hapi 5. Kur të keni mbaruar, na njoftoni pas transferimit.

Kur të jeni gati, shtypni Na njoftoni pas transferimit.

Do t'ju kërkohet një formular ku duhet të plotësoni shumën aktuale të transfertës, numrin e llogarisë tuaj bankare dhe datën e transferimit.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Për ta përshpejtuar, mund të ngarkoni vërtetimin e pagesës—një pamje nga ekrani i transaksionit tuaj të përpunuar ose një foto të faturës së transferimit.

Më në fund, shtypni Konfirmo kërkesën.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Pagesa do të paguhet në llogarinë tuaj në 1 – 3 orë.

Depozitimi me një kartë krediti ose debiti dhe kuleta elektronike

Këto depozita janë gjithmonë të menjëhershme.

Hapi 1. Zgjidhni Visa, mastercard ose portofolin tuaj elektronik—kjo listë mund të ndryshojë në varësi të vendit tuaj.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 2. Zgjidhni një shabllon ose specifikoni shumën e depozitës.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 3. Nëse është e nevojshme, plotësoni informacione të tjera pagese ose kontrolloni detajet e transferimit.

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 4. Do t'ju kërkohet në faqen e shërbimit të pagesave. Ndiqni udhëzimet e tij për të përfunduar pagesën.


Depozitimi nëpërmjet Bitcoin

Hapi 1. Zgjidhni Bitcoin.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 2. Sigurohuni që nuk do të arrini kufirin maksimal të transferimit dhe shtypni Vazhdoni me BTC.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në OctaFX
Hapi 3. Vazhdoni me pagesën në portofolin tuaj Bitcoin.

Për celularin: skanoni kodin QR që do të shihni më poshtë dhe ndiqni udhëzimet.

Për desktop dhe celular: kopjoni adresën e mëposhtme të Bitcoin në aplikacionin tuaj Bitcoin Wallet dhe specifikoni shumën e transferimit në të.

Mire qe e di:

• Ju duhet të shtoni fonde për të filluar tregtimin në një llogari të vërtetë Forex.

• Ne nuk aplikojmë komisione për depozitat dhe tërheqjet - për asnjë mënyrë transferimi.

• Ne mbulojmë të gjitha tarifat e aplikuara nga sistemet e pagesave.

• Depozitat janë të menjëhershme, por mund të duhen deri në tre orë për metoda të caktuara.

• Të gjitha detajet mbi mënyrën e pagesës në vendin tuaj mund t'i gjeni në një faqe të veçantë.

Video e depozitimitPyetjet e shpeshta të depozitave


Kur do të kreditohen fondet e depozituara në bilancin tim?

Transfertat bankare: Të gjitha kërkesat përpunohen brenda 1-3 orëve gjatë orarit të punës së Departamentit tonë Financiar. Depozita Skrill/Neteller/FasaPay/Kartë bankare/Bitcoin: në çast.


Cila është kursi i këmbimit USD në EUR kur depozitoni me kartë krediti/Skrill në një llogari EUR/Transfertë të brendshme?

OctaFX bën gjithçka që është e mundur për të siguruar që klientët tanë të kenë tarifat më të mira gjatë depozitimit. Ne gjithashtu nuk ngarkojmë asnjë komision dhe mbulojmë tarifat e depozitave dhe tërheqjeve të aplikuara nga sistemet e pagesave. Kur depozitoni nëpërmjet VISA ose Mastercard, kini parasysh se banka e përfshirë në proces do t'i konvertojë fondet tuaja sipas kursit të këmbimit, nëse depozita juaj është në monedhë të ndryshme nga EUR ose USD.

Vini re se banka e përfshirë në proces mund të ngarkojë gjithashtu tarifa shtesë për transaksionet. Nëse një klient depoziton nëpërmjet Skrill, ata nuk paguajnë tarifa shtesë nëse llogaria e tyre Skrill dhe llogaria tregtare janë në USD. Nëse llogaria Skrill e klientit është në USD dhe llogaria e tyre tregtare është në EUR, depozita në USD do të konvertohet në EUR sipas kursit FX. Nëse llogaria Skrill e një klienti është në monedhë të ndryshme nga USD, Skrill do t'i konvertojë paratë në USD duke përdorur kursin e tij të këmbimit dhe mund të paguajë tarifa shtesë. Procesi i depozitimit përmes Neteller është i njëjtë si për Skrill.

A janë fondet e mia të sigurta? A ofroni llogari të veçuara?

Në përputhje me standardet e rregulloreve ndërkombëtare, OctaFX përdor llogari të veçanta për të mbajtur fondet e klientëve të ndara nga bilancet e kompanisë. Kjo i mban fondet tuaja të sigurta dhe të paprekura.


Cilat monedha mund të përdor për të financuar llogarinë time OctaFX?

OctaFX aktualisht pranon depozita në të gjitha monedhat, të cilat do të konvertohen në EUR dhe USD. Ju lutemi vini re se monedha e llogarisë nuk mund të ndryshohet në monedha të tjera përveç USD ose EUR. Nëse llogaria juaj është në EUR, gjithmonë mund të hapni një llogari të re në USD, dhe anasjelltas. Ju lutemi vini re se ne nuk ngarkojmë asnjë komision për depozitat ose tërheqjet, si dhe për të mbajtur normat tona të konvertimit ndër më të mirat në industri.
Thank you for rating.