Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS
Водичи

Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

Metatrader 4 (MT4): Преземете, инсталирајте и најавете се Веб-платформа Metatrader 4 Веб-платформата MT4 ви овозможува да тргувате од кој било прелистувач на кој било операт...
Како да отворите трговска сметка во OctaFX
Водичи

Како да отворите трговска сметка во OctaFX

Отворањето сметка кај нас е беспрекорен процес, кој вклучува само неколку чекори. Прво, ќе ве поттикнеме да започнете со вистинска или демо сметка пред да започнете да тргувате. Ќе опфатиме и други фактори за кои треба да знаете пред да тргувате.
Како да повлечете пари од OctaFX
Водичи

Како да повлечете пари од OctaFX

Како да повлечете пари од вашата трговска сметка или паричник Важно: според законот, можете да повлечете пари само откако ќе го потврдите вашиот профил - тоа го бара законот....
Како да тргувате со CFD во OctaFX
Водичи

Како да тргувате со CFD во OctaFX

Како еден од најбрзо растечките финансиски производи на пазарот, Index CFDs претставуваат единствена можност за стекнување профит од флуктуациите на берзата, заедно со обезбедување на висока моќ и флексибилен распоред за тргување. Во случај да сте веќе запознаени со тргувањето со девизен курс, може да најдете дека индексите се интересен пазар за истражување. Иако се засноваат на слични принципи, индексните CFD се разликуваат од тргувањето со валути во некои аспекти. Подолу ќе ги најдете сите информации што ви се потребни за да започнете со тргување со CFD.
Како да користите Autochartist Market Reports со OctaFX
Водичи

Како да користите Autochartist Market Reports со OctaFX

Извештаите на Autochartist Market даваат јасен преглед на тековните трендови кај најпопуларните инструменти за тргување. Доставени до вашето сандаче на почетокот на секоја трговска сесија, извештаите може да сугерираат која трговија треба да ја внесете следната или дали на вашата тековна стратегија му треба прилагодување. Покрај тоа, тој обезбедува значителни придобивки за заштеда на време при анализата на графиконите. Секој извештај за пазарот се состои од три главни делови: