OctaFX Shkarko aplikacionin - OctaFX Albania - OctaFX Shqipëria

Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS


Metatrader 4 (MT4): Shkarko, instalo dhe identifikohu

Ueb-platforma Metatrader 4

Platforma në internet MT4 ju lejon të tregtoni nga çdo shfletues në çdo sistem operativ me një ndërfaqe të njohur të një platforme desktopi. Të gjitha mjetet kryesore janë në dispozicion duke përfshirë tregtimin me një klikim dhe tregtimin e grafikëve.

Identifikohu


Desktop Metatrader 4

Metatrader 4 është shumë i personalizueshëm. Ai përfshin mjetet e grafikimit, treguesit e tregut, skriptet dhe EA-të, menaxhimin e avancuar të rrezikut, ekzekutimin e tregut në kohë reale dhe më shumë.

1. Shkarkoni Metatrader 4

Klikoni këtë lidhje për të shkarkuar instalimin e skedarëve Metatrader 4 për PC. Ekzekutoni skedarin pasi ta shkarkoni dhe do të shihni një ekran si ky.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

2 Lexoni marrëveshjen e licencës

Lexoni dhe pranoni me kujdes marrëveshjen e licencës Metatrader 4 përpara instalimit
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

3 Zgjidhni rrugën e instalimit

Zgjidhni rrugën e instalimit të softuerit. Ose lini gjithçka siç është konfiguruar si parazgjedhje.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

4 Instaloni Metatrader 4

Klikoni OK për të nisur instalimin. Magjistari i instalimit do të shkarkojë skedarët e kërkuar nga Metaquotes Data Network dhe do t'i instalojë ato në kompjuterin tuaj. Kini pak durim në këtë hap, ju lutem.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

5 Drejtoni Metatrader 4

Pasi të instalohet softueri, ekzekutoni atë. Do të shihni ekranin e hapjes së kësaj llogarie. JU LUTEM kalojeni duke klikuar butonin Anulo.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

6 Hyni në llogarinë tuaj

Pasi të kaloni ekranin fillestar, ju lutemi identifikohuni në llogarinë tuaj MT4 me numrin e llogarisë dhe fjalëkalimin tuaj. Për ta bërë këtë, ju mund të përdorni Metatrader 4 në kompjuterin tuaj.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

Metatrader 4 Android

Shijoni një grup të plotë porosish tregtare, histori tregtare, grafikët ndërveprues dhe shumëllojshmërinë më të gjerë të pajisjeve të mbështetura - gjithçka është MetaTrader 4 për Android. Kudo që të jeni dhe çfarëdo që të bëni, Forex do të jetë gjithmonë me ju!


1. Shkoni te Google PlayStore

Prekni ikonën tuaj të PlayStore dhe shkoni te Dyqani.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

2 Kërkoni për Metatrader 4

Shkruani "Metatrader 4" në fushën e kërkimit të dyqanit, dyqani do të gjejë aplikacionin Android Metatrader 4 për ju.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

3 Gjeni Metatrader 4

Klikoni në rezultatet e kërkimit dhe do të shihni dritaren e aplikacionit si kjo.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

4 Shkarkoni aplikacionin

Klikoni në butonin Instalo dhe më pas në butonin prano dhe shkarko për të filluar shkarkimin e aplikacionit.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

5 Prisni që aplikacioni të shkarkohet

Nëse keni bërë gjithçka siç duhet deri më tani, do të shihni një ekran si ky.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

6 Ekzekutoni aplikacionin

Pasi të instalohet Metatrader 4 për Android në pajisjen tuaj, mund të hapni një llogari të re ose të identifikoheni me llogarinë tuaj ekzistuese
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

7 Gjeni serverët OctaFX

Shkruani "octafx" në shiritin e kërkimit të serverit dhe, pasi të gjenden serverët, zgjidhni drejtpërdrejt ose server demo (i vërtetë - për llogari reale, demo - për llogari demo).
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

8 Hyni në llogarinë tuaj

Futni hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj MT4 për t'u identifikuar në llogarinë tuaj
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

9 Shijoni Metatrader 4!

Nëse po bëni gjithçka siç duhet, do të regjistroheni në llogarinë tuaj. Nga këtu mund të shijoni aplikacionin e tregtimit Metatrader 4 në pajisjen tuaj të drejtuar nga Android!
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS


Metatrader 4 iOS

Softueri tregtar i përhapur tashmë është i disponueshëm për iPhone/iPad-in tuaj. Hyni në llogarinë tuaj dhe keni mundësinë të tregtoni në Metatrader 4 nga kudo në botë përmes pajisjes suaj iOS.


1. Shkoni te App Store

Klikoni në ikonën tuaj të App Store për të hyrë në App Store
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

2 Kërko për Metatrader 4

Shkruani "Metatrader 4" në dritaren e kërkimit. Appstore do të gjejë aplikacionin Metatrader 4 për ju.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

3 Find Metatrader 4


App Store do të gjejë aplikacionin Metatrader për ju. Ju lutemi vini re se ju duhet SAKTËSOR Metatrader 4, asnjë aplikacion tjetër.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

4 Shkarkoni aplikacionin

Siç mund ta shihni, softueri është absolutisht falas. Klikoni butonin blu "falas" për të filluar instalimin.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

5 Instaloni aplikacionin

Klikoni butonin e gjelbër "Instalo aplikacionin" për të instaluar aplikacionin në iPhone/iPad.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

6 Ekzekutoni aplikacionin

Pas instalimit, ekzekutoni aplikacionin. Do t'ju kërkohet të identifikoheni me llogarinë tuaj ekzistuese ose të hapni një llogari të re demo.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

7 Gjeni serverët OctaFX

Shkruani "octafx" në shiritin e kërkimit të serverit dhe, pasi të gjenden serverët, zgjidhni serverin live ose demo (real-për llogari reale, demo - për llogari demo).
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

8 Hyni në llogarinë tuaj

Futni hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj MT4 për t'u identifikuar në llogarinë tuaj
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

9 Shijoni Metatrader 4!

Nëse po bëni gjithçka siç duhet, do të regjistroheni në llogarinë tuaj. Nga këtu mund të shijoni aplikacionin e tregtimit Metatrader 4 në iPhone ose iPad tuaj!
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

Metatrader 5 (MT5): Shkarko, instalo dhe identifikohu


Ueb-platforma MetaTrader 5

Tregtoni Forex dhe CFD me platformën e internetit MetaTrader 5 pa instaluar ose shkarkuar ndonjë aplikacion softuerësh. Ju mund të tregtoni në tregun Forex me çdo shfletues dhe sistem operativ me një lidhje interneti. Hyni në llogarinë tuaj tregtare me platformën e internetit MetaTrader 5 tani.

Identifikohu


Desktop MetaTrader 5

Shkarkoni MetaTrader 5 dhe filloni të tregtoni Forex dhe CFD me funksionalitete të mahnitshme, analiza teknike dhe themelore të tregut, tregtim të kopjeve dhe veçori të automatizuara të tregtimit të përfshira në këtë platformë. Ky version ofron një shumëllojshmëri të llojeve të porosive dhe mënyrave të ekzekutimit.

1 Shkarkoni Metatrader 5

Klikoni këtë lidhje për të shkarkuar instalimin e skedarëve Metatrader 5 për PC. Ekzekutoni skedarin pasi ta shkarkoni. Në varësi të cilësimeve të sigurisë së sistemit, mund të shfaqet një dritare sigurie që kërkon konfirmimin e veprimit. Shtypni "Po".


2 Lexoni marrëveshjen e licencës

Lexoni dhe pranoni me kujdes marrëveshjen e licencës Metatrader 5 përpara instalimit
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

3 Instaloni Metatrader 5

Klikoni Next për të nisur instalimin. Magjistari i instalimit do të shkarkojë skedarët e kërkuar nga Metaquotes Data Network dhe do t'i instalojë ato në kompjuterin tuaj. Kini pak durim në këtë hap
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

4 Ekzekutoni Metatrader 5

Pasi të instalohet softueri, ekzekutoni atë. Do të shihni listën e serverëve. Zgjidhni një nga serverët.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

5 Hyni në llogarinë tuaj


Ju lutemi, identifikohuni në llogarinë tuaj MT5 me numrin dhe fjalëkalimin tuaj të llogarisë. Për ta bërë këtë, ju mund të përdorni Metatrader 5 në kompjuterin tuaj.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

MetaTrader 5 Android

Shkarkoni MetaTrader 5 në Android ose tabletin tuaj dhe tregtoni monedhat me CFD. MetaTrader 5 është i disponueshëm për Android duke ju lejuar të tregtoni dhe kontrolloni llogarinë tuaj nga kudo që të jeni. Duke përdorur telefonin inteligjent ose tabletin tuaj, mund të përdorni veçoritë kryesore të platformës.


1. Shkoni te Play Store

Zgjidhni ikonën tuaj të Play Store dhe shkoni te Dyqani.


2 Kërkoni për Metatrader 5 Shkruani

"Metatrader 5" në fushën e kërkimit të dyqanit, dyqani do të gjejë aplikacionin Android Metatrader 5 për ju . 4 Shkarkoni aplikacionin Klikoni në butonin "Instalo" dhe më pas në butonin prano dhe shkarko për të filluar shkarkimin e aplikacionit.
5 Prisni që aplikacioni të instalohet


6 Hapni një llogari të re ose hyni në një ekzistuese

Pasi Metatrader 5 për Android të jetë instaluar me sukses në pajisjen tuaj, mund të hapni një llogari të re ose të identifikoheni me llogarinë tuaj ekzistuese
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

7 Gjeni serverët OctaFX

Lloji " octafx" në shiritin e kërkimit të serverit dhe, pasi të gjenden serverët, zgjidhni serverin e drejtpërdrejtë ose demo (real - për llogarinë reale, demo - për llogaritë demo).
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

8 Identifikohu në llogarinë tuaj

Futni hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj MT5 për t'u identifikuar në llogarinë tuaj. Ekziston një mundësi për të ruajtur fjalëkalimin për qasje të lehtë sa herë që dëshironi të hyni në llogarinë tuaj MT5.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

9 Shijoni Metatrader-in tuaj 5

Nëse po bëni gjithçka siç duhet, do të regjistroheni në llogarinë tuaj. Nga këtu mund të shijoni aplikacionin e tregtimit Metatrader 5 në celularin ose tabletin tuaj!
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS


MetaTrader 5 iOS

Platforma e re MetaTrader 5 ofron tregtim online celular në tregun Forex. Tregtoni Forex dhe CFD direkt nga iPhone dhe iPad juaj! Ky aplikacion i ri ju lejon të lidheni me serverët OctaFX, të merrni kuota të monedhës, të analizoni tregjet financiare duke përdorur grafikët dhe treguesit teknikë, të tregtoni dhe të shikoni historinë e operacioneve tuaja tregtare.


1 Shkoni te App Store

Klikoni në ikonën tuaj të App Store për të hyrë në App Store


2 Kërko për Metatrader 5

Shkruani "Metatrader 5" në dritaren e kërkimit. Appstore do të gjejë aplikacionin Metatrader 5 për ju.


3 Shkarkoni aplikacionin

Siç mund ta shihni, softueri është absolutisht falas. Klikoni butonin blu "GET" për të filluar instalimin.


4 Instaloni aplikacionin

Klikoni butonin e gjelbër "Instalo" për të instaluar aplikacionin në iPhone/iPad.


5 Ekzekutoni aplikacionin

Pas instalimit, ekzekutoni aplikacionin. Do t'ju kërkohet të identifikoheni me llogarinë tuaj ekzistuese ose të hapni një llogari të re.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

6 Gjeni serverët OctaFX

Shkruani "octafx" në shiritin e kërkimit të serverit dhe, pasi të gjenden serverët, zgjidhni serverin live ose demo (real-për llogari reale, demo - për llogari demo).
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

7 Hyni në llogarinë tuaj

Futni hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj MT5 për t'u identifikuar në llogarinë tuaj
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

8 Shijoni Metatrader-in tuaj 5

Nëse po bëni gjithçka siç duhet, do të identifikoheni në llogarinë tuaj. Nga këtu mund të shijoni aplikacionin e tregtimit Metatrader 5 në iPhone ose iPad tuaj!
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

cTrader: Shkarkoni, instaloni dhe identifikohunicTrader Web Trader

cTrader Web sjell çmimet transparente, shpejtësinë rrufe të shpejtë dhe të gjitha veçoritë e cTrader në shfletuesin tuaj. Tani ju mund të merrni më të mirën në tregtimin FX, nga çdo kompjuter me akses në internet.

Identifikohu


Desktop cTrader

cTrader – një standard i ri në tregtimin FX. cTrader ofron platformën e tregtimit të gjeneratës së ardhshme FX, duke ofruar aftësi brokerimi për Access Direct Market.


1 Shkarkoni cTrader

Klikoni këtë lidhje për të shkarkuar instalimin e skedarëve cTrader për PC. Ekzekutoni skedarin pasi ta shkarkoni dhe do të shihni një ekran si ky.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

2 Instalo

Klikoni Install për të nisur instalimin. Magjistari i instalimit do të instalojë skedarët në kompjuterin tuaj.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

3 Ekzekutoni cTrader

Pasi të instalohet softueri, ekzekutoni atë. Do të shihni ekranin e hapjes së kësaj llogarie.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

4 Ekzekutoni cTrader

Pasi të instalohet softueri, ekzekutoni atë. Do të shihni ekranin me spërkatje të cTrader.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

5 Hyni në llogarinë tuaj


Ju lutemi identifikohuni në llogarinë tuaj cTrader me numrin e llogarisë dhe fjalëkalimin tuaj të ofruar nga OctaFX.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

6 Shijoni cTrader-in tuaj

Nëse po bëni gjithçka siç duhet, do të regjistroheni në llogarinë tuaj. Ju mund të shijoni cTrader në kompjuterin tuaj.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS


cTrader Android

Qëndroni të lidhur dhe menaxhoni llogarinë tuaj tregtare ndërsa jeni në lëvizje. Ky version portativ i cTrader mund të aksesohet nga çdo pajisje Android, kështu që nuk jeni kurrë më shumë se një prekje larg tregut më likuid në botë.


1. Shkoni te Google PlayStore

Prekni ikonën tuaj të PlayStore dhe shkoni te Dyqani.


2 Kërko për OctaFX cTrader

Lloji "OctaFX cTrader" në fushën e kërkimit të dyqanit, dyqani do të gjejë aplikacionin android cTrader për ju.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

3 Gjeni cTrader

Klikoni mbi rezultatet e kërkimit dhe do të shihni dritaren e aplikacionit si kjo.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

4 Prisni që aplikacioni të shkarkohet

Nëse keni bërë gjithçka siç duhet deri më tani, do të shihni një ekran si ky.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

5 Ekzekutoni aplikacionin dhe regjistrohuni

Pasi të instalohet cTrader për Android në pajisjen tuaj, mund të hapni një llogari të re ose të identifikoheni me llogarinë tuaj ekzistuese.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

6 Shijoni cTrader-in tuaj!
Nëse po bëni gjithçka siç duhet, do të regjistroheni në llogarinë tuaj. Nga këtu mund të shijoni aplikacionin e tregtimit cTrader në pajisjen tuaj të drejtuar nga Android!

cTrader iOS

cTrader ju jep tregti efikase FX si një aplikacion vendas. Shijoni ekzekutimin e shpejtë për FX dhe mallra dhe një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur me informacion të plotë të bilancit, marzhit dhe PL.


1 Shkoni te App Store

Klikoni në ikonën tuaj të App Store për të hyrë në App Store.


2 Kërko për cTrader

Shkruani "OctaFX cTrader" në dritaren e kërkimit. Appstore do të gjejë aplikacionin cTrader për ju.


3 Gjeni cTrader

App Store do të gjejë aplikacionin cTrader për ju. Ju lutemi vini re se ju duhet PIKËRISHTë cTrader, asnjë aplikacion tjetër.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

4 Shkarkoni aplikacionin


Siç mund ta shihni, softueri është absolutisht falas. Klikoni butonin blu "falas" për të filluar instalimin.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

5 Instaloni aplikacionin


Klikoni butonin jeshil "Install app" për të instaluar aplikacionin në iPhone/iPad.
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

6 Ekzekutoni aplikacionin dhe regjistrohuni

Pas instalimit, ekzekutoni aplikacionin. Do t'ju kërkohet të identifikoheni me llogarinë tuaj ekzistuese ose të hapni një llogari të re demo. Futni hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj të cTrader për t'u identifikuar në llogarinë tuaj
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS

7 Shijoni cTrader-in tuaj!

Nëse po bëni gjithçka siç duhet, do të regjistroheni në llogarinë tuaj. Nga këtu mund të shijoni aplikacionin e tregtimit cTrader në iPhone ose iPad tuaj!
Shkarkoni, instaloni dhe identifikohuni në OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader për Web, Desktop, Android, iOS
Thank you for rating.