OctaFX Partner - OctaFX Albania - OctaFX Shqipëria

Si të bashkoheni me programin e filialeve në OctaFX


OctaFX Fto një mik

OctaFX prezanton një lloj të ri programi të filialeve të orientuar tek tregtarët tanë të cilët janë të gatshëm të ftojnë miqtë e tyre dhe të shpërblehen për këtë. Nuk ka qenë kurrë aq e thjeshtë sa tani. Ju nuk duhet të hapni një llogari IB për të referuar miqtë tuaj më.

Si punon

1 Merrni lidhjen tuaj të referimit në Zonën tuaj Personale

2 Dërgoni lidhjen tuaj të referimit te miqtë tuaj nëpërmjet mesazherëve të tillë si WhatsApp, Skype, Telegram ose ndani lidhjen tuaj të referimit përmes rrjeteve sociale, për shembull, Facebook, Twitter ose Instagram.

3 Fitoni komision për çdo lot standard të tregtuar nga miqtë tuaj

4 Merrni dhe tërhiqni komisionin tuaj një herë në 24 orë ose transferojeni atë në llogarinë tuaj tregtare

5 Gjeni statistikat tuaja të referimit në faqen tuaj

Fto një mik Kushtet e programit

 • Të gjithë klientët kanë të drejtë të marrin pjesë në program, përveç nëse janë përfshirë tashmë në programin e referimit IB.
 • Komisioni paguhet në bazë të vëllimit të tregtimit të miqve të klientit që hapën llogaritë e tyre duke përdorur lidhjen unike të referimit të klientit.
 • Për të marrë lidhjen unike të referimit, një klient duhet të verifikojë dhe të bëjë një depozitë në llogarinë e tij/saj ose në Portofoli.
 • Komisioni paguhet për porositë e ekzekutuara në të gjitha platformat.
 • Komisioni paguhet vetëm për porositë e vlefshme. Porosia e vlefshme është një tregti në përputhje me të gjitha kushtet e mëposhtme:
  • Tregtia zgjati 180 ose më shumë sekonda
  • Diferenca midis çmimit të hapur dhe çmimit të mbylljes së porosisë është e barabartë ose është më shumë se 30 pikë (3 pika në terma me saktësi 4-shifrore)
  • Porosia nuk është hapur apo mbyllur me anë të mbylljes së pjesshme dhe/ose mbylljes së shumëfishtë.
 • Shkalla e komisionit Fto një mik është 1 USD për 1 lot standard.
 • Komisioni kreditohet një herë në 24 orë në portofolin e klientit.
 • Klienti mund të transferojë komisionin e referimit nga Portofoli në llogarinë e tij/saj tregtare.
 • Shuma minimale e transferimit është 5 USD.
 • Është e ndaluar që klienti të referojë veten, veten ose të afërmit si miq.
 • Kompania rezervon të drejtën të përjashtojë klientin nga lista e referuesve.
 • Kompania rezervon të drejtën të çaktivizojë lidhjen e referimit të klientit në rast të aktiviteteve mashtruese.
 • Çdo situatë që nuk përshkruhet në këto rregulla do t'i nënshtrohet vendimit të Kompanisë.
 • Kompania rezervon të drejtën të ndryshojë, përditësojë ose anulojë këtë program me njoftim në lajmet e Kompanisë.

Programi OctaFX IB


Kompensimi më i mirë i tregut
 • Pagesa konkurruese deri në 12 USD/lot
 • Është dhënë një komision fikse për të gjitha asetet
 • Tërheqje dhe transferime të përshpejtuara te klientët
 • Çmime të vlefshme, duke përfshirë makina të reja, MacBooks, darka të bukura gala dhe ngjarje VIP

Rritje Superiore
 • Partneritete të individualizuara që i përshtaten stilit tuaj
 • Shpërblimi i 'Programit Master IB' për avancim të mëtejshëm
 • Konkurse të shpeshta IB për prosperitet të vazhdueshëm
 • Kushtet e tregtimit fitues të çmimeve që sjellin fitim më të madh përmes një baze klienti më aktive

Mbështetje e klasit botëror
 • Udhëzime me vlerë të menaxherit
 • Përfaqësues rajonalë të aksesueshëm
 • Asistencë cilësore 24/7
 • Një staf i shkëlqyer që flet gjuhën tuaj


Si të bashkoheni me familjen OctaFX IB?

1. Paraqisni një Aplikim IB

2. Ndani lidhjen tuaj të referimit

3. Pasi klientët të fillojnë të tregtojnë, ju përfitoni çdo ditë

Sa mund të fitoni me OctaFX

Më shumë se 60 klientë aktivë
 • Merr 12 USD/ lot
 • Kushtet më të favorshme
 • Plane të personalizueshme për të ndihmuar në maksimizimin e fitimit

Programi OctaFX Master IB

Një Master IB është një IB që referon jo vetëm tregtarët, por edhe IB-të e tjera, dhe fiton komision bazuar në aktivitetin e këtyre IB-ve.

Duke filluar nga 10%

Programi OctaFX Master IB ju lejon të mbledhni komision nga fitimet e bëra nga IB-të që keni tërhequr, së bashku me komisionin tuaj të rregullt të referimit për tregtarët referues. Përparësitë e tij kryesore janë:
 • Pagesa të rregullta mujore
 • Zona e përkushtuar Master IB
 • Komision Master IB duke filluar nga 10% e më shumë
 • Pa kufi: sa më shumë të fitojnë IB-të tuaja, aq më të larta janë pagesat tuaja
 • Të kesh 5 IB aktive në rrjetin tënd mjafton për t'u kualifikuar
 • Menaxher i llogarisë personale
 • Ju ende merrni komision për tregtarët që ju referuat drejtpërdrejt në baza ditore
 • IB nga rrjeti juaj gjithashtu marrin komisionin e tyre të plotë

IB-të tona kanë një mundësi për të arritur në një nivel krejtësisht të ri partneriteti - duke u bërë përfaqësues lokalë që drejtojnë zyrat e tyre OctaFX në vendet e tyre.
Përfaqësuesit lokalë janë punonjës të kompanisë dhe për këtë arsye kanë shumë më tepër privilegje. Menaxherët e OctaFX janë gjithmonë të hapur për sugjerime dhe ne jemi gjithmonë në kërkim të përfaqësuesve të rinj lokalë në çdo vend të botës. Bëhu i pari në vendin tënd!

BËHUNI Mjeshtër IB

Shpërblimi për muajin IB

Hyni në program dhe filloni të gjurmoni qëllimet mujore në zonën tuaj IB. Sa më shumë qëllime të arrini, aq më shumë para paguani mirë.

Përqendrohuni në dy objektiva për të marrë shpërblimet tuaja më të larta çdo muaj: sigurohuni që klientët tuaj të tregtojnë në mënyrë aktive dhe të gjenerojnë volum të mirë dhe të sjellin referime të reja për tregtimin dhe tregtimin e kopjeve.
Si të bashkoheni me programin e filialeve në OctaFX
Është e denjë për të rritur biznesin tuaj me ne
Si të bashkoheni me programin e filialeve në OctaFX


Termat dhe kushtet
 • Të gjitha OctaFX IB kanë të drejtë t'i bashkohen programit motivues.
 • Klientët llogariten për qëllimet e programit motivues nëse referohen nga një IB, hapin një llogari me OctaFX dhe bëjnë një depozitë brenda të njëjtit muaj.
 • Vëllimi total i tregtuar është një vëllim i tregtuar nga të gjithë klientët e IB gjatë një muaji kalendarik (në tekstin e mëtejmë - 'Muaji').
 • Vëllimi i tregtuar llogaritet pavarësisht nga platforma. Klientët mund të tregtojnë në MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader ose të përdorin shërbimin Copytrading.
 • Shpërblimi mujor i paguhet portofolit të IB në ditën e parë të punës të muajit të ardhshëm.
 • Kompania rezervon të drejtën të përjashtojë një IB nga programi në rast të aktiviteteve mashtruese.
 • Çdo situatë që nuk përshkruhet në këto rregulla do t'i nënshtrohet vendimit të Kompanisë.
 • OctaFX rezervon të drejtën për të ndryshuar, përditësuar ose anuluar këtë program me njoftim në lajmet e Kompanisë.

Pse Programi i Filialit OctaFX

Affiliates OctaFX marrin shumë më tepër sesa një mundësi për të tërhequr klientë
 • Mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të filluar
 • Kushtet perfekte të tregtimit për klientët
 • Pagesa të larta të filialeve
 • Zgjidhje të personalizuara për filialet TOP
 • Pagesa të lehta në kohë
 • Nuk ka kufizime në pagesa

Pse tregtarët zgjedhin OctaFX?

 • Ndërmjetës i besueshëm dhe inovativ
 • Asnjë komision për tërheqjen e depozitave
 • Shërbimi më i mirë personal i mbështetjes së klientit
 • Përhapjet më të ulëta në industri
 • Tregtimi në platformat kryesore të industrisë
 • Analiza ditore e tregut
 • 50% bonus për çdo depozitë
 • Zgjedhje e madhe e aseteve
 • Materiale arsimore falas

Pyetjet e shpeshta të Programit të Filialit OctaFX


Kush është IB?

IB qëndron për "Introducing broker" - një person ose një kompani që i referon klientët te OctaFX dhe merr komision për tregtimin e tyre.


Çfarë do të thotë "Klient aktiv"?

"Klient aktiv" nënkupton një llogari klienti e cila ka fonde personale kumulative prej 100 ose më shumë USD në të gjitha llogaritë e tyre, DHE ka të paktën pesë porosi të vlefshme të mbyllura brenda 30 ditëve të fundit përpara datës aktuale.


Çfarë është një "urdhër i vlefshëm" në programin IB?

Komisioni IB paguhet vetëm për porositë e vlefshme. Një porosi e vlefshme është një tregti në përputhje me TË GJITHA kushtet e mëposhtme:
 • Tregtia zgjati 180 ose më shumë sekonda;
 • Diferenca midis çmimit të hapur dhe çmimit të mbylljes së porosisë është e barabartë ose më shumë se 30 pikë (pips në terma me saktësi 4 shifrore);
 • Porosia nuk është hapur apo mbyllur me anë të mbylljes së pjesshme dhe/ose të shumëfishtë afër.


Sa shpesh kreditohet komisioni në llogarinë time?

Komisioni IB kreditohet në llogarinë e partnerit në baza ditore.


Ku mund të gjej materiale promovuese?

Ju mund të merrni materiale promovuese duke na kontaktuar në [email protected].


Si të tërheq klientët?

Ju mund të promovoni lidhjen tuaj të referimit dhe kodin e referimit në faqet e internetit dhe forumet e lidhura me Forex, në mediat sociale ose madje të krijoni uebsajtin tuaj që promovon shërbimet tona.
Thank you for rating.