• Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 50% bonus për çdo depozitë
 • Periudha e promovimit: Çdo javë
 • Promovimet: Fitoni një skuter
 • Periudha e Konkursit: Çdo javë
 • Çmimet: 400 dollarë
 • Periudha e Konkursit: Cdo muaj
 • Çmimet: 1000 dollarë
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 1 USD për 1 lot standard
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Dhuratat janë: bluzë, orë, tablet Windows 8, laptop Windows 10...
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Zbritje dhe Përfitime Speciale