OctaFX Преземете ја апликацијата - OctaFX North Macedonia - OctaFX Северна Македонија

Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS


Metatrader 4 (MT4): Преземете, инсталирајте и најавете се

Веб-платформа Metatrader 4

Веб-платформата MT4 ви овозможува да тргувате од кој било прелистувач на кој било оперативен систем со добро познат интерфејс на десктоп платформа. Сите главни алатки се достапни, вклучувајќи тргување со еден клик и тргување со графикони.

ЛОГИРАЈ СЕ


Desktop Metatrader 4

Metatrader 4 е многу приспособлив. Вклучува алатки за графирање, пазарни индикатори, скрипти и EA, напредно управување со ризик, извршување на пазарот во реално време и многу повеќе.

1. Преземете го Metatrader 4

Кликнете на оваа врска за да ја преземете инсталацијата на датотеките Metatrader 4 за компјутер. Стартувајте ја датотеката откако ќе ја преземете и ќе видите ваков екран.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

2 Прочитајте го договорот за лиценца

Внимателно прочитајте го и прифатете го Договорот за лиценца Metatrader 4 пред инсталацијата
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

3 Изберете патека

за инсталација Изберете ја патеката за инсталација на софтверот. Или оставете сè како што е стандардно поставено.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

4 Инсталирајте го Metatrader 4

Кликнете OK за да ја започнете инсталацијата. Волшебникот за инсталација ќе ги преземе потребните датотеки од Metaquotes Data Network и ќе ги инсталира на вашиот компјутер. Имајте малку трпение на овој чекор ве молам.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

5 Стартувај Metatrader 4

Откако ќе се инсталира софтверот, стартувајте го. Ќе го видите екранот за отворање на оваа сметка. ВЕ МОЛИМЕ прескокнете го со кликнување на копчето Откажи.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

6 Најавете се на вашата сметка

Откако ќе го прескокнете почетниот екран, ве молиме најавете се на вашата MT4 сметка со бројот на вашата сметка и лозинката. Така, можете да го користите Metatrader 4 на вашиот компјутер.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

Метатрејдер 4 Андроид

Уживајте во комплетен сет на трговски нарачки, историја на тргување, интерактивни графикони и најширока разновидност на поддржани уреди - сето тоа е MetaTrader 4 за Android. Каде и да сте и што и да правите, Forex секогаш ќе биде со вас!


1. Одете во Google PlayStore

Допрете ја иконата на PlayStore и одете во продавницата.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

2 Пребарајте за Metatrader 4

Внесете „Metatrader 4“ во полето за пребарување продавница, продавницата ќе ја најде апликацијата за Android Metatrader 4 за вас.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

3 Најдете Metatrader 4

Кликнете на резултатите од пребарувањето и ќе го видите прозорецот на апликацијата вака.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

4 Преземете ја апликацијата

Кликнете на копчето Инсталирај, а потоа на копчето Прифати и преземај за да започне преземањето на апликацијата.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

5 Почекајте апликацијата да се преземе

Ако досега сте направиле се како што треба, ќе видите ваков екран.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

6 Активирајте ја апликацијата

Откако ќе се инсталира Metatrader 4 за Android на вашиот уред, можете да отворите нова сметка или да се најавите со вашата постоечка сметка
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

7 Најдете сервери OctaFX

Внесете „octafx“ во лентата за пребарување на серверот и, откако ќе се најдат серверите, изберете во живо или демо-сервер (вистински - за вистинска сметка, демо - за демо сметки).
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

8 Најавете се на вашата сметка

Внесете ги вашите MT4 најавување и лозинка за да се најавите на вашата сметка
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

9 Уживајте во вашиот Metatrader 4!

Ако правите сè како што треба, ќе бидете најавени на вашата сметка. Оттука можете да уживате во апликацијата за тргување Metatrader 4 на вашиот уред управуван од Android!
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS


Метатрејдер 4 iOS

Распространетиот софтвер за тргување сега е достапен за вашиот iPhone/iPad. Најавете се на вашата сметка и имате можност да тргувате на Metatrader 4 од каде било во светот преку вашиот iOS уред.


1. Одете во App Store

Кликнете на иконата на App Store за да влезете во App Store
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

2 Пребарајте за Metatrader 4

Внесете „Metatrader 4“ во прозорецот за пребарување. Appstore ќе ја најде апликацијата Metatrader 4 за вас.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

3 Find Metatrader 4


App Store ќе ја најде апликацијата Metatrader за вас. Ве молиме имајте предвид дека ви треба ТОЧНО Metatrader 4, нема друга апликација.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

4 Преземете ја апликацијата

Како што можете да видите, софтверот е апсолутно бесплатен. Кликнете на синото копче „бесплатно“ за да започнете со инсталацијата.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

5 Инсталирајте ја апликацијата

Кликнете на зеленото копче „Инсталирај апликација“ за да ја инсталирате апликацијата на вашиот iPhone/iPad.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

6 Вклучете ја апликацијата

По инсталацијата, стартувајте ја апликацијата. Ќе биде побарано да се најавите со вашата постоечка сметка или да отворите нова демо сметка.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

7 Најдете сервери OctaFX

Внесете „octafx“ во лентата за пребарување на серверот и, откако ќе се најдат серверите, изберете сервер во живо или демо (вистински - за вистинска сметка, демо - за демо сметки).
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

8 Најавете се на вашата сметка

Внесете ги вашите MT4 најавување и лозинка за да се најавите на вашата сметка
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

9 Уживајте во вашиот Metatrader 4!

Ако правите сè како што треба, ќе бидете најавени на вашата сметка. Оттука можете да уживате во апликацијата за тргување Metatrader 4 на вашиот iPhone или iPad!
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

Metatrader 5 (MT5): Преземете, инсталирајте и најавете се


Веб-платформа MetaTrader 5

Тргувајте со Forex и CFD со веб-платформата MetaTrader 5 без да инсталирате или преземате некоја софтверска апликација. Можете да тргувате на пазарот на Forex со кој било прелистувач и оперативен систем со интернет конекција. Пристапете до вашата трговска сметка со веб-платформата MetaTrader 5 токму сега.

ЛОГИРАЈ СЕ


Desktop MetaTrader 5

Преземете го MetaTrader 5 и започнете со тргување со Forex и CFD со неверојатна функционалност, техничка и фундаментална анализа на пазарот, копирање на тргување и автоматизирани функции за тргување вградени во оваа платформа. Оваа верзија нуди разновидност на типови нарачки и начини на извршување.

1 Преземете го Metatrader 5

Кликнете на оваа врска за да ја преземете инсталацијата на датотеките Metatrader 5 за компјутер. Стартувајте ја датотеката откако ќе ја преземете. Во зависност од безбедносните поставки на системот, може да се појави безбедносен прозорец со барање за потврда на дејството. Притиснете „Да“.


2 Прочитајте го договорот за лиценца

Внимателно прочитајте го и прифатете го Договорот за лиценца Metatrader 5 пред инсталацијата
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

3 Инсталирајте го Metatrader 5

Кликнете Next за да ја започнете инсталацијата. Волшебникот за инсталација ќе ги преземе потребните датотеки од Metaquotes Data Network и ќе ги инсталира на вашиот компјутер. Имајте малку трпение на овој чекор
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

4 Стартувај Metatrader 5

Откако ќе се инсталира софтверот, стартувај го. Ќе ја видите листата на сервери. Изберете еден од серверите.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

5 Најавете се на вашата сметка


Ве молиме најавете се на вашата MT5 сметка со вашиот број на сметка и лозинка. Така, можете да го користите Metatrader 5 на вашиот компјутер.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

МетаТрејдер 5 Андроид

Преземете го MetaTrader 5 на вашиот Android или таблет и тргувајте со валути со CFD. MetaTrader 5 е достапен за Android што ви овозможува да тргувате и да ја проверувате вашата сметка од каде и да сте. Користејќи го вашиот паметен телефон или таблет, можете да пристапите до главните карактеристики на платформата.


1. Одете во Play Store

Изберете ја иконата на Play Store и одете во продавницата.


2 Пребарајте за Metatrader 5

Внесете „Metatrader 5“ во полето за пребарување продавница, продавницата ќе ја најде апликацијата за Android Metatrader 5 за вас


3 Најдете Metatrader 5

Кликнете на MetaTrader 5 во резултатите од пребарувањето и ќе ја видите апликацијата како што е прикажано подолу.


4 Преземете ја апликацијата

Кликнете на копчето „Инсталирај“, а потоа на копчето „Прифати и преземање“ за да започне преземањето на апликацијата.


5 Почекајте да се инсталира апликацијата


6 Отворете нова сметка или најавете се на постоечка

Откако вашиот Metatrader 5 за Android е успешно инсталиран на вашиот уред, можете да отворите нова сметка или да се најавите со вашата постоечка сметка
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

7 Најдете OctaFX сервери

Тип " octafx" во лентата за пребарување на серверот и, откако ќе се најдат серверите, изберете жив или демо сервер (вистински - за вистинска сметка, демо - за демо сметки).
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

8 Најавете се на вашата сметка

Внесете ги вашите MT5 најавување и лозинка за да се најавите на вашата сметка. Постои опција да ја зачувате лозинката за лесен пристап секој пат кога сакате да пристапите до вашата MT5 сметка.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

9 Уживајте во вашиот Metatrader 5

Ако правите сè како што треба, ќе бидете најавени на вашата сметка. Оттука можете да уживате во апликацијата за тргување Metatrader 5 на вашиот мобилен или таблет!
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS


МетаТрејдер 5 iOS

Новата платформа MetaTrader 5 нуди мобилно онлајн тргување на Forex пазарот. Тргувајте со Forex и CFD директно од вашиот iPhone и iPad! Оваа нова апликација ви овозможува да се поврзете со серверите OctaFX, да примате валути, да ги анализирате финансиските пазари користејќи графикони и технички показатели, да тргувате и да ја гледате историјата на вашите трговски операции.


1 Одете во App Store

Кликнете на иконата на App Store за да влезете во App Store


2 Пребарајте за Metatrader 5

Внесете „Metatrader 5“ во прозорецот за пребарување. Appstore ќе ја најде апликацијата Metatrader 5 за вас.


3 Преземете ја апликацијата

Како што можете да видите, софтверот е апсолутно бесплатен. Кликнете на синото копче „GET“ за да започнете со инсталацијата.


4 Инсталирајте ја апликацијата

Кликнете на зеленото копче „Инсталирај“ за да ја инсталирате апликацијата на вашиот iPhone/iPad.


5 Вклучете ја апликацијата

По инсталацијата, стартувајте ја апликацијата. Ќе биде побарано да се најавите со вашата постоечка сметка или да отворите нова сметка.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

6 Најдете сервери OctaFX

Внесете „octafx“ во лентата за пребарување на серверот и, откако ќе се најдат серверите, изберете жив или демо сервер (вистински - за вистинска сметка, демо - за демо сметки).
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

7 Најавете се на вашата сметка

Внесете го вашето најавување и лозинка за MT5 за да се најавите на вашата сметка
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

8 Уживајте во вашиот Metatrader 5

Ако правите сè како што треба, ќе бидете најавени на вашата сметка. Оттука можете да уживате во апликацијата за тргување Metatrader 5 на вашиот iPhone или iPad!
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

cTrader: Преземете, инсталирајте и најавете сеcTrader Web Trader

cTrader Web ги носи транспарентните цени, молскавична брзина и сите карактеристики на cTrader на вашиот прелистувач. Сега можете да го добиете најдоброто во девизното тргување, од кој било компјутер со пристап до интернет.

ЛОГИРАЈ СЕ


cTrader Desktop

cTrader – нов стандард во девизното тргување. cTrader ја обезбедува следната генерација на девизна платформа за тргување, нудејќи можности за брокерски пристап со директен пазар.


1 Преземете cTrader

Кликнете на оваа врска за да ја преземете инсталацијата на датотеките cTrader за компјутер. Стартувајте ја датотеката откако ќе ја преземете и ќе видите ваков екран.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

2 Инсталирај

Кликнете Инсталирај за да ја започнете инсталацијата. Волшебникот за инсталација ќе инсталира датотеки на вашиот компјутер.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

3 Стартувај cTrader

Откако ќе се инсталира софтверот, стартувај го. Ќе го видите екранот за отворање на оваа сметка.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

4 Стартувај cTrader

Откако ќе се инсталира софтверот, стартувај го. Ќе го видите поздравниот екран на cTrader.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

5 Најавете се на вашата сметка


Ве молиме најавете се на вашата сметка на cTrader со бројот на вашата сметка и лозинката обезбедени од OctaFX.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

6 Уживајте во вашиот cTrader

Ако правите се како што треба, ќе бидете најавени на вашата сметка. Можете да уживате во cTrader на вашиот компјутер.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS


cTrader Андроид

Останете поврзани и управувајте со вашата трговска сметка додека сте во движење. Оваа пренослива верзија на cTrader може да се пристапи од кој било уред со Android, така што никогаш не сте подалеку од најликвидниот пазар во светот.


1. Одете во Google PlayStore

Допрете ја иконата на PlayStore и одете во продавницата.


2 Пребарајте за OctaFX cTrader

Внесете „OctaFX cTrader“ во полето за пребарување продавница, продавницата ќе ја најде апликацијата cTrader за андроид за вас.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

3 Најдете cTrader

Кликнете на резултатите од пребарувањето и ќе го видите прозорецот на апликацијата вака.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

4 Почекајте апликацијата да се преземе

Ако досега сте направиле се како што треба, ќе видите ваков екран.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

5 Вклучете ја апликацијата и најавете се

Откако вашиот cTrader за Android е инсталиран на вашиот уред, можете да отворите нова сметка или да се најавите со вашата постоечка сметка.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

6 Уживајте во вашиот cTrader!
Ако правите сè како што треба, ќе бидете најавени на вашата сметка. Оттука можете да уживате во апликацијата за тргување cTrader на вашиот уред управуван од Android!

cTrader iOS

cTrader ви дава ефикасно девизно тргување како домашна апликација. Уживајте во брзо извршување за девизни и стоки и лесен за користење интерфејс со целосна рамнотежа, маржа и информации за PL.


1 Одете во App Store

Кликнете на иконата на App Store за да влезете во App Store


2 Пребарајте cTrader

Внесете „OctaFX cTrader“ во прозорецот за пребарување. Appstore ќе ја најде апликацијата cTrader за вас.


3

Продавницата за апликации на cTrader ќе ја најде апликацијата cTrader за вас. Ве молиме имајте предвид дека ви треба ТОЧНО cTrader, нема друга апликација.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

4 Преземете ја апликацијата


Како што можете да видите, софтверот е апсолутно бесплатен. Кликнете на синото копче „бесплатно“ за да започнете со инсталацијата.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

5 Инсталирајте ја апликацијата


Кликнете на зеленото копче „Инсталирај апликација“ за да ја инсталирате апликацијата на вашиот iPhone/iPad.
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

6 Вклучете ја апликацијата и најавете се

По инсталацијата, стартувајте ја апликацијата. Ќе биде побарано да се најавите со вашата постоечка сметка или да отворите нова демо сметка. Внесете го вашиот најава за cTrader и лозинка за да се најавите на вашата сметка
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS

7 Уживајте во вашиот cTrader!

Ако правите сè како што треба, ќе бидете најавени на вашата сметка. Оттука можете да уживате во апликацијата за тргување cTrader на вашиот iPhone или iPad!
Преземете, инсталирајте и најавете се на OctaFX MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5), cTrader за веб, работна површина, Android, iOS
Thank you for rating.