Programi i statusit të tregtarëve OctaFX

Programi i statusit të tregtarëve OctaFX
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Zbritje dhe Përfitime Speciale


Statusi i tregtarëve OctaFX

Tregtari merr avantazhe shtesë në varësi të statusit.

Sa më i lartë bilanci i përgjithshëm, aq më i lartë është statusi i tregtarit që ata marrin:

Në dispozicion për Të gjithë tregtarët e OctaFX
Oferta Përfitimet e veçanta të zbritjes

Programi i statusit të tregtarëve OctaFX


Përmirëso statusin e tregtarëve

Bronzi Depozitë 5 USD
Argjendi Depozitë 1000 USD
Ari Depozitë 2500 USD
Platinum Depozitë 10,000 USD

Kur bilanci kumulativ i llogarive tuaja të portofolit dhe tregtimit arrin shumën e specifikuar, ju mund të përmirësoni statusin tuaj të përdoruesit.

Sigurohuni që të mbani bilancin tuaj kumulativ mbi shumën e specifikuar për të mbajtur statusin tuaj të përdoruesit. Nëse bilanci juaj shkon nën këtë shumë pas një tërheqjeje, statusi degradohet menjëherë.
Nëse bilanci juaj shkon nën këtë shumë gjatë tregtimit, keni 30 ditë për të rivendosur nivelin e tij.

Ulni statusin e tregtarëve

Nga bronzi Nga Argjendi Nga ari Nga Platini
Nuk mund të ulet Më pak se 800 USD të gjendjes së llogarisë Më pak se 2000 USD të gjendjes së llogarisë Më pak se 8,000 USD të gjendjes së llogarisë

Nëse gjendja e llogarisë ka arritur shumën e specifikuar për shkak të humbjeve të tregtimit, atëherë statusi do të mbetet për 30 ditë.


Si të merrni pjesë në programin Octafx Status

 1. Krijo një llogari , çdo llogari e vërtetë tregtare do të bëjë.
 2. Bashkohuni me programin, regjistrohuni për të në profilin tuaj.
 3. Bëni një depozitë, 5 dollarë mjaftojnë për të kërkuar statusin tuaj të parë.
Programi i statusit të tregtarëve OctaFX

Përfitimet e çdo statusi

Ekzistojnë 4 nivele brenda programit të statusit të tregtarëve të OctaFX.

Çdo status ka përfitime të ndryshme.

Për bronzin

 • Transferimi pa komision
  OctaFX mbulon të gjitha tarifat për depozituesit dhe tërheqjet tuaja.
 • Mbështetja e klientit 24/5
  Specialistët e tyre janë në shërbimin tuaj 24 orë në ditë, nga e hëna në të premte.

Për Argjend

 • Tregtimi i sinjaleve nga Autochartist
  Autochartist është një shtojcë për MetaTrader që jep sinjale tregtare në kohë reale direkt në terminalin tuaj. Ai parashikon modelet dhe tendencat e grafikëve në internet dhe gjithashtu ju lejon të merrni raporte ditore të tregut përmes emailit.

Për Arin

 • Tërheqje më e shpejtë e bonusit
  Sa më i lartë të jetë statusi i përdoruesit, aq më i vogël është numri i loteve, në krahasim me shumën e bonusit, ju duhet të tregtoni për të përfunduar bonusin. Zakonisht ky numër është shuma e bonusit/2 (shuma e bonusit pjesëtuar me 2). Korrelacioni nëse ×1.25 për Arin dhe ×1.5 për Platinin.
 • Spreadat
  më të ulëta Tregtoni instrumentet më të njohura me përhapje më të ngushta
 • Transferimi i përshpejtuar
  Procedoni kërkesat tuaja për depozitat dhe tërheqjet më shpejt nga departamenti i tyre financiar.

Vetëm për Platinum

 • Asnjë këmbim ose tarifa të tjera tregtare
  Tregtoni pa asnjë shpenzim në llogaritë tuaja Micro.
 • Këshillat e ekspertëve Specialistët
  e OctaFX do të rishikojnë historinë tuaj të tregtimit për tre muajt e fundit dhe do të tregojnë gabimet që mund të shmangni për të rritur fitimin tuaj nga tregtimi.
 • Menaxher personal Jepini
  përgjigje të gjitha pyetjeve tuaja me një specialist të caktuar
 • Ngjarjet VIP
  Merrni ftesa për takime ekskluzive për tregtarin dhe diskutoni atë që dëshironi në mënyrë joformale. Të gjitha shpenzimet janë në OctaFX.
Thank you for rating.