Програма за статус на трговци на OctaFX

Програма за статус на трговци на OctaFX
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: Попуст и специјални поволности


Статус на трговци на OctaFX

Трговецот добива дополнителни предности во зависност од статусот.

Колку е поголема вкупната рамнотежа, толку е поголем статусот на трговецот што го добиваат:

Достапно за Сите трговци на OctaFX
Понуда Попуст Специјални поволности

Програма за статус на трговци на OctaFX


Надградете го статусот на трговците

Бронза Депозит од 5 УСД
Сребрена Депозит од 1.000 УСД
Злато 2.500 УСД депозит
Платина Депозит од 10.000 УСД

Кога кумулативното салдо на вашиот Паричник и трговските сметки ќе го достигне наведениот износ, можете да го надградите вашиот кориснички статус.

Погрижете се да го задржите кумулативното салдо над одредената сума за да го задржите статусот на корисникот. Ако вашето салдо биде под оваа сума по повлекувањето, статусот веднаш се намалува.
Ако вашето салдо биде под оваа сума во текот на тргувањето, имате 30 дена да го вратите неговото ниво.

Намалете го статусот на трговците

Од бронза Од Сребрена Од злато Од платина
Не може да се намали Помалку од 800 УСД од салдото на сметката Помалку од 2.000 УСД од салдото на сметката Помалку од 8.000 УСД од салдото на сметката

Ако состојбата на сметката го достигнала наведениот износ поради загуби од тргување, тогаш статусот ќе останете 30 дена.


Како да учествувате во програмата Octafx Status

 1. Создадете сметка , секоја вистинска трговска сметка ќе направи.
 2. Придружете се на програмата, регистрирајте се за неа под вашиот профил.
 3. Направете депозит, 5 долари се доволни за да го добиете вашиот прв статус.
Програма за статус на трговци на OctaFX

Придобивки од секој статус

Има 4 нивоа во програмата за статус на трговци на OctaFX.

Секој статус има различна корист.

За бронза

 • Трансферот без
  провизија OctaFX ги покрива сите трошоци за вашите депоисти и повлекувања.
 • 24/5 Поддршка за корисници
  Нивните специјалисти ви се на услуга 24 часа на ден, од понеделник до петок.

За сребро

 • Тргување сигнали од Autochartist
  Autochartist е додаток за MetaTrader кој испорачува сигнали за тргување во реално време директно до вашиот терминал. Ги предвидува моделите и трендовите на графиконите на интернет и исто така ви овозможува да добивате дневни извештаи за пазарот преку е-пошта.

За злато

 • Побрзо повлекување на бонусот
  Колку е поголем вашиот кориснички статус, толку е помал бројот на лотови, во споредба со износот на бонусот, треба да тргувате за да го завршите бонусот. Обично овој број е износ на бонус/2 (износот на бонусот поделен со 2). Корелацијата ако ×1,25 за злато и ×1,5 за платина.
 • Долни намази
  Тргувајте со најпопуларните инструменти со поцврсти намази
 • Забрзан трансфер
  Вашите барања за депозити и повлекувања нека се обработат побрзо од нивниот финансиски оддел.

Само за платина

 • Без замена или други трошоци за тргување Тргувајте
  без никакви трошоци на вашите Micro сметки.
 • Експертски совети
  Специјалистите на OctaFX ќе ја прегледаат вашата историја на тргување за последните три месеци и ќе ви укажат на грешките што можете да ги избегнете за да го зголемите профитот од тргување.
 • Личен менаџер
  Одговорете на сите ваши прашања со доделен специјалист
 • VIP настани
  Добијте покани за ексклузивни состаноци за трговецот и разговарајте за тоа што сакате неформално. Сите трошоци се на OctaFX.
Thank you for rating.